Professionel opretning af et skævt gulv

Bor du i en lejlighed eller har du et hus med skæve gulve? Det kan også være du oplever at gulvet synker? Så kan vi hos Ziegler Gulve hjælpe med en professionel opretning af gulv.

Et trægulv kan være nok så flot, men det nytter ikke noget hvis det ikke ligger på et ordentligt underlag. Der kan være flere årsager til at gulvet ikke ligger stabilt, ofte bliver gulve skæve med tiden grundet slitage og ved gentagne afslibninger. Når dette sker, kan der være flere løsninger. I nogle tilfælde er det nødvendigt at skifte gulvet og lægge et helt nyt, hvor det i andre er nok med en opretning og renovering af det nuværende gulv. Opretning af gulve er en rigtig effektiv og holdbar løsning, der vil stabilisere og gøre gulvet plan.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rette, så tag fat i os på telefon 30 80 09 00 og lad os hjælpe med at give en professionel vurdering. 
Vi kører ud og hjælper private og erhvervskunder rundt omkring i hele København, samt omkringliggende byer som f.eks. Lyngby og Charlottenlund

Kontakt os allerede i dag for en god aftale

Specialister i opretning af gulve

Hos Ziegler Gulve er vi specialister i gulvlægning, slibning, afhøvling, lakering samt i at oprette gulve og meget mere. Vi har mange års erfaring og ekspertise, og har de sidste +10 år vundet og været finalist i Årets Gulvmand, som et resultat af hårdt og dedikeret arbejde. 

Som dit gulvfirma kan du forvente en professionel og grundig service uanset opgaven. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten - og det gælder både hvad angår vores arbejde og service. 

Lad os hjælpe med at oprette dit gulv

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på at få oprettet dit gulv, så kontakt os og lad os høre mere. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi hjælper gerne med at rådgive dig om hvilke muligheder der er, så vi finder frem til den bedste løsning. 

Ring og hør mere allerede i dag på telefon 30 80 09 00, mail bziegler@mail.dk eller ved at sende en besked gennem vores kontaktformular nederst på siden. 

Kontakt os og hør mere