Gulvafslibning i Charlottenlund

Professionel gulvafslibning af erfaren gulvfirma

Bor du i Charlottenlund eller omegn og har dine gulve brug for en dygtig gulvmand med en kærlig hånd i form af gulvafslibning?

Så er vores gulvfirma et trygt valg. Vores mange års erfaring i branchen har lært os at man kommer langt med service fra øverste hylde samt solidt håndværk. Dette gjorde at vi i 2022, 2019 og 2013 tog pokalen med hjem for årets gulvmand – og vi var finalist i 2021, 2020, 2018, 2017, 2015 samt 2014.

Ved gulvafslibning sørger vi for, at medbringe det nødvendige udstyr og alle materialer, så du udelukkende skal glæde dig til det færdige resultat. Vi tilbyder nemlig den bedste service inden for gulvafslibning i Charlottenlund til en fornuftig pris. Her får du et flot resultat udført af professionelle. Som gulvfirma tager vi ud til det meste af Nordsjælland bl.a. Klampenborg og Lyngby. Derudover dækker vi også AmagerGreve og alt derimellem. Tøv ikke med at hive fat i os.

Hos os er kvalitet og tæt dialog vigtigt og vejen frem til et godt samarbejde. Derfor fokuserer vi meget på at give vores kunder rådgivning fra start til slut.

Ring til os og få en fair pris

Afslibning af gulve udført af professionel gulvmand

Når gulvet er blevet gammelt og slidt, er der penge at spare på en professionel gulvafslibning frem for at investere i et helt nyt gulv. I 9 ud af 10 tilfælde, kan man genskabe gulvet, så det stå flot og du kan endda skifte overfladebehandling og få et helt nyt look i hjemmet.

Vi gør vores for at være dit foretrukne gulvfirma i Charlottenlund, og gør vi det nemt for enhver person i lokalområdet at få udført gulvafslibning af kvalitet fra øverste hylde. Vi tilbyder et solidt stykke arbejde udført af specialister med mange års erfaring inden for gulvafslibning.

Er du på udkig efter en professionel gulvmand til at foretage en gulvafslibning i Charlottenlund og omegn, kan du uden tvivl kontakte os hos Ziegler Gulvafslibning. Du kan ringe på telefon 30 800 900 eller sende os en e-mail bziegler@mail.dk. Snakken er uforpligtende og tilbuddet er naturligvis helt gratis.

Kontakt30 80 09 00