Vi lægger sildebensparket i eg og luksus vinyl 

Drømmer du om at få lagt et flot sildebensgulv? Så tilbyder Ziegler Gulve ApS professionel lægning af sildebensparket, som er en af de mest elegante og tidløse gulvtyper.

Sildebensparketgulv er klassiker der er blevet lagt gennem adskillige årtier, og er stadig et populært gulvalg i dag. Gulvets iøjnefaldende mønster fanger straks øjet når rummet indtrædes, og skaber et elegant og eksklusivt udtryk.

4 gode grunde til at vælge sildebensparket

Er du faldet for det smukke sildebensparket, er der udover det flotte design også flere fordele ved at vælge netop denne gulvtype. Nogle af fordelene er:

  • Eksklusivt design med blikfang ✓
  • Er utrolig slidstærkt og har en lang levetid ✓
  • Du får kvalitet i absolut topklasse ✓
  • Fås både som træ og LVT gulv ✓

Sildebensparket er en populær gulvtype, der stammer tilbage fra de elegante herskabslejligheder og slotte. Det karakteristiske mønster skaber en følelse af bevægelse og dybde, som kan løfte ethvert rum. Sildebensparket er ikke kun utrolig smukt, men også yderst holdbart og slidstærkt, hvilket gør det til et ideelt valg for både private hjem og kontorer. 

Ring til os og få en fair pris

Forskellige muligheder med sildebensgulv

Sildebensparket har gennem generationerne været til at finde i balsale og herskabelige rum på godser, herregårde, slotte og hos andre velhavende mennesker. Selvom sildebensparket er blevet anvendt gennem mange årtier, anses det ikke som værende et gammeldags valg. Tværtimod ses det populære gulv i mange forskellige sammenhænge, og passer både til klassiske og moderne løsninger. 

Sildebensparket i eg 

Når der skal vælges et nyt gulv findes der et utal af muligheder, og der findes også mange forskellige løsninger indenfor sildebensparket. Vi tilbyder forskellige sorter og farver, heriblandt både lys og mørk sildebensparket i eg og som LVT, der er et eksklusivt og luksus vinylgulv. 

Egetræ er kendt for sin styrke, holdbarhed og naturlige skønhed, hvilket gør det til et ideelt valg for sildebensparket. Træsorten er et hårdt og slidstærkt træ, der er modstandsdygtigt og kan holde sig flot i mange år. Skulle det med tiden blive slidt eller beskadiget f.eks. af oliepletter eller lignende, kan sildebensparket i eg slibes, så det igen kommer til at se ud som nyt.

Sildebensparket i luksus vinyl

Vi tilbyder også sildebensparket i luksus vinyl – som en elegant og holdbar gulvløsning, der forener det klassiske sildebensmønster med vinylens mange fordele.

Luksus vinyl er blevet et populært valg på grund af dets mange fordele. Det er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for ridser, pletter og vand, hvilket gør det ideelt til alle rum i dit hjem. Vinylgulve er utroligt lette at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem perfekte til en travl hverdag. Sidst men ikke mindst, er det også en behagelig overflade at gå på. 

Hør mere eller få en pris på en løsning med sildebensparket

Har du brug for yderligere information, eller er du interesseret i at få et godt og uforpligtende tilbud på et nyt flot gulv i sildebensparket? Så kontakt Ziegler Gulve ApS allerede i dag på telefon 30 80 09 00 eller send en besked til vores mail bziegler@mail.dk eller via kontaktformularen. Vi kører gerne i hele København, Frederiksberg, Ballerup, Herlev, Valby, Amager, Lyngby, Hellerup, Greve og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland. 

Kontakt os for mere information