Vi lægger sildebensparket i eg og luksus vinyl 

Drømmer du om at få lagt et flot sildebensgulv? Sildebensparketgulv er klassiker der er blevet lagt gennem adskillige årtier, og er stadig et populært gulvalg i dag.
Gulvets iøjnefaldende mønster fanger straks øjet når rummet indtrædes, og skaber et elegant og eksklusivt udtryk. 

Kontakt os for et godt tilbud

4 gode grunde til at vælge sildebensparket

Er du faldet for det smukke sildebensparket, er der udover det flotte design også flere fordele ved at vælge netop denne gulvtype. Nogle af fordelene er:

  • Eksklusivt design med blikfang ✓
  • Er utrolig slidstærkt og har en lang levetid ✓
  • Du får kvalitet i absolut topklasse ✓
  • Fås både som træ og LVT gulv ✓

Skal man lede efter en ulempe ved at vælge netop denne løsning er det, at det er et forholdsvis dyrt gulv at få lagt. Derudover kan det være en udfordring for selv den bedste gør-det-selv person at lægge gulvet. Vores professionelle gulvmontører har til gengæld den rette erfaring og lægger dagligt forskellige gulvtyper, hvorfor de kan med sikkerhed kan give dig et flot og snorlige sildebensgulv som du kan nyde i mange år. 


 

Forskellige muligheder med sildebensgulv

Sildebensparket har gennem generationerne været til at finde i balsale og herskabelige rum på godser, herregårde, slotte og hos andre velhavende mennesker. Selvom sildebensparket er blevet anvendt gennem mange årtier, anses det ikke som værende et gammeldags valg. Tværtimod ses det populære gulv i mange forskellige sammenhænge, og passer både til klassiske og moderne løsninger. 

Få sildebensparket i eg 

Når der skal vælges et nyt gulv findes der et utal af muligheder, og der findes også mange forskellige løsninger indenfor sildebensparket. Vi tilbyder forskellige sorter og farver, heriblandt både lys og mørk sildebensparket i eg og som LVT, der er et eksklusivt og luksus vinylgulv. 

Ring hvis du ønsker et tilbud på sildebensparket

Har du brug for yderligere information, eller er du interesseret i at få et godt og uforpligtende tilbud på et nyt flot gulv i sildebensparket? Så kontakt Ziegler Gulve ApS allerede i dag på telefon 30 80 09 00 eller send en besked til vores mail bziegler@mail.dk eller via kontaktformularen. Vi kører gerne i hele København, Amager, Lyngby, Greve og nærliggende byer omkring Nordsjælland. 

Kontakt os for mere information