Gulvfirma der udfører professionel afslibning og behandling af trægulve

Som professionelt gulvfirma tilbyder vi gulvafslibning og en efterfølgende behandling af trægulve for alle vores kunder i hele København og omkringliggende områder som Greve og Lyngby. Har dit gulv brug for en overfladebehandling, er det vigtigt at du får et dygtigt gulvfirma til at påtage opgaven så du er sikker på at arbejdet er ordentligt udført.

Som gulvfirma har vi stor erfaring med afslibning og behandling af trægulve. Vi har vundet pokalen for årets gulvmand i 2013, 2019 og 2022, og har været finalist i 14, 15, 16, 17, 18, 20 og 21. Så leder du efter en erfaren gulvmand det udføre arbejdet bedst muligt, er vi det oplagte valg.

Vi gør meget ud af at vores kunder er glade og tilfredse, da vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder. Af den grund går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du kan derfor trygt henvende dig til os når du skal have slebet og efterbehandlet dit gulv.

Få et godt tilbud på en gulvbehandling i topkvalitet 

Vil du hører mere om overfladebehandlingerne vi tilbyder af trægulve kan du altid kontakte os og få en uforpligtende samtale på vores telefonnummer 30800900. Alternativt hvis du er interesseret i vores hjælp med en efterbehandling af dit gulv, kan du også skrive en mail til bziegler@mail.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud

Ring til 30 80 09 00 for et godt tilbud

Typer efterbehandlinger du kan vælge

Når det gælder behandling af trægulve, har du flere muligheder afhængigt af hvilket udtryk du ønsker at skabe. En ludbehandling er ikke en efterbehandling, da den i sig selv ikke er nok til at færdiggøre gulvet. Men mange vælger at påføre lud før den endelige overfladebehandling for at få et lysere gulv.

Udover lud tilbyder vi også:

  • Oliebehandling

Med en oliebehandling får du et mørkere udtryk men du beholde et forholdsvist naturligt udtryk og det kan repareres på specifikke områder uden at hele gulvet skal slibes ned.

  • Lakering

Lakering er den stærkeste behandling af trægulve du kan vælge. Det er utroligt modstandsdygtigt og let at rengøre. Men er der skader skal hele gulvet slibes ned. Du kan ikke nøjes med pletvis reparation som ved olie. Du afgiver også et naturligt look med lak.

  • Sæbebehandling

Sæbe er mindre modstandsdygtig end de forrige muligheder men det giver derimod et mere naturligt udtryk.