Professionelt gulvfirma til afslibning og behandling af trægulve

Som professionelt gulvfirma tilbyder vi gulvafslibning og en efterfølgende behandling af trægulve for alle vores kunder i hele København og omkringliggende områder som Greve og Lyngby. Har dit gulv brug for en overfladebehandling, er det vigtigt at du får et dygtigt gulvfirma til at påtage opgaven så du er sikker på at arbejdet er ordentligt udført.

Ring til 30 80 09 00 og få en fair pris

Behandling af trægulv efter slibning

Efter slibning er det vigtigt at give gulvet den rigtige behandling. Et ubehandlet trægulv er mere modtageligt, og kan hurtigt blive grimt af væske, slid og snavs. Et gulv er en overflade der bliver brugt meget og ved at give gulvet den rette behandling, vil det være nemmere at holde gulvet rent og pænt. Det er vigtig investering, der beskytter dit gulv så det er mere modstandsdytig og kan holde sig flot i lang tid. 

Hos Ziegler Gulve ApS har vi stor erfaring med afslibning og behandling af trægulve efter slibning. Vi har vundet pokalen for årets gulvmand i 2013, 2019 og 2022, og har været finalist i 14, 15, 16, 17, 18, 20 og 21. Så leder du efter en erfaren gulvmand det udføre arbejdet bedst muligt, er vi det oplagte valg.

Vi gør meget ud af at vores kunder er glade og tilfredse, da vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder. Af den grund går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og du kan derfor trygt henvende dig til os når du skal have slebet og efterbehandlet dit gulv.

Skal du have behandlet dit trægulv? Så kontakt os for en god aftale

Vil du hører mere om overfladebehandlingerne vi tilbyder af trægulve kan du altid kontakte os og få en uforpligtende samtale på vores telefonnummer 30800900. Alternativt hvis du er interesseret i vores hjælp med en efterbehandling af dit gulv, kan du også skrive en mail til bziegler@mail.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud

Typer efterbehandlinger du kan vælge

Når det gælder behandling af trægulve, har du flere muligheder afhængigt af hvilket udtryk du ønsker at skabe. En ludbehandling er ikke en efterbehandling, da den i sig selv ikke er nok til at færdiggøre gulvet. Men mange vælger at påføre lud før den endelige overfladebehandling for at få et lysere gulv.

Udover lud tilbyder vi også:

  • Oliebehandling af trægulv

Med en oliebehandling får du et mørkere udtryk men du beholde et forholdsvist naturligt udtryk og det kan repareres på specifikke områder uden at hele gulvet skal slibes ned.

  • Lakering af trægulv

Lakering er den stærkeste behandling af trægulve du kan vælge. Det er utroligt modstandsdygtigt og let at rengøre. Men er der skader skal hele gulvet slibes ned. Du kan ikke nøjes med pletvis reparation som ved olie. Du afgiver også et naturligt look med lak.

  • Sæbebehandling af trægulv

Sæbe er mindre modstandsdygtig end de forrige muligheder men det giver derimod et mere naturligt udtryk.

Hvor ofte skal et trægulv behandles?

Et trægulv bør som udgangspunkt altid behandles efter det er blevet slebet. Derefter behandles det efter behov afhængig af hvor meget gulvet bliver brugt. Det er vigtigt jævnligt at rengøre gulvet og give det den rette behandling, for at det kan holde sig flot og modstandsdygtigt. 

Er du i tvivl om dit gulv kunne bruge en behandling eller efterbehandling, er du velkommen til at kontakte os for at få en professionel rådgivning og vejledning.