Gulvfirma med 500+ gode anmeldelser

Ziegler Gulve har mange års erfaring som passioneret gulvfirma, og har gennem årene gjort mange kunder tilfredse. Alt i alt har vi over 500 gode anmeldelser, som gør os meget stolte.

Derudover har vi været vinder og finalist til Årets Gulvmand 12 år i træk. Alt dette er et resultat af hårdt og dedikeret arbejde, hvor vi som gulvfirma har lagt meget vægt på at holde os opdaterede med de nyeste teknikker og teknologier inden for faget. Derudover er vi beærede over alle de glade kunder, der vælger os som deres gulvfirma.​

Vi er et erfarent og kvalitetsbevidst gulvfirma, der kører i hele Københavnsområdet lige fra Amager til Ballerup og Herlev.
Vi udfører gulvafslibning, gulvafhøvling og alle former for gulvservice. Vi arbejder for både private og erhverv, staten, skoler, kollegier, ambassader, rådhuse, fagforeninger og boligselskaber. Vores passion som gulvfirma er, at vi lægger vægt på personlig dialog, godt håndværk og glade kunder.

Vores arbejdsbetingelser som gulvfirma

Vi er et gulvfirma, der går op i grundighed og en god kvalitetsoplevelse. Derfor har vi nogle arbejdsbetingelser til alle vores gulvopgaver, så vi får de bedste forudsætninger for en succesfuld tilfredshed både hos vores kunder og os selv.
I de rum, hvor vi skal foretage en gulvafslibning eller gulvafhøvling, skal alt være ryddet, der skal være strøm til rådighed (min. 230V 13A) og min. være en rumtemperatur på 18 grader.

Reoler og andre fyldige ting, der hænger på væggene skal fjernes eller sidde i en højde, så gulvmaskine kan køre under. Derudover skal ledninger, kabler og lign. sættes op over fodpaneler eller fjernes.

Ved slibning af lamelparket er der risiko for gennemslibning samt finerslip. Ziegler Gulve påtager sig ikke ansvaret, hvis dette skulle forekomme, men vi kan sommetider udbedre dette. Ved slibning og efterbehandling er der risiko for småridser og rester fra lak
olie etc, på træværk, paneler og lign. Derfor er det en god ide at vente med sidste strygning af dette til efter endt gulvarbejde.

Det er vigtigt at pointere, at der kan forekomme støvgener under og efter arbejdet er udført. Dog er vi et professionelt gulvfirma, der stræber efter en høj kundetilfredshed. derfor tager vi selvfølgelig affaldet med og bortskaffer dette, så du kan komme hjem til et nyslebet og ryddeligt gulv.

Aflysning af aftale:
Aflysning af aftalen dagen før opstart bliver faktureret med 60% af aftalte pris. Aflysning af aftalen samme dag som opstart bliver faktureret med 80% af aftalte pris.
Alle priser tillægges moms. Normal arbejdstid er 7-15.

Kontakt30 80 09 00