Kvalitetsbevidst gulvfirma der udfører gulvservice for alle 

Søger du en professionel gulvmand til at udføre en form for gulvservice i eller omkring København?
Hos Ziegler Gulve er vi specialister i gulve, både når det drejer sig om lægning af nye gulve, slibning, afhøvling og behandling af forskellige gulvtyper. 

Vi har de seneste +10 år været vinder og finalist i ‘’Årets Gulvmand’’, hvilket er et resultat af dedikeret og hårdt arbejde. Vi går nemlig ikke på kompromis, hverken når det gælder servicen eller håndværket. Så har du brug for en kvalitetsbevidst gulvmand til at udføre en form for gulvservice, så fang os allerede i dag på telefon 30 80 09 00 og få et godt tilbud. 

Kontakt os for et godt tilbud

Ring i dag og få et godt tilbud på gulvservice i topkvalitet 

Hos Ziegler Gulve holder vi til i Herlev, men kører til dagligt i hele København og omkringliggende byer nær Nordsjælland, heriblandt Charlottenlund og Lyngby. Vi arbejder for både private, erhvervskunder, staten, skoler, ambassader, kollegier, rådhuse, fagforeninger, boligselskaber mm. 

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du brug for at rådføre dig med en professionel gulvmand? Så ring til os på telefon 30 80 09 00 eller send en besked til vores mail bziegler@mail.dk eller via kontaktformularen på siden - så vender vi retur hurtigst muligt. 
Så snart vi ved mere om hvad du skal have lavet, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud. 

Gulvservice der dækker over mange opgaver 

Som gulvmand har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe med stort set alle opgaver indenfor faget. Til dagligt udfører vi blandt andet opgaver som:

Til de forskellige opgaver benytter vi udelukkende de bedste maskiner og produkter. På den måde sikrer vi os altid et tilfredsstillende og holdbart resultat i topkvalitet.

Kontakt os og hør mere