Få et lækkert LVT vinylgulv 

Er du på udkig efter et lækkert LVT gulv? Hos Ziegler Gulve tilbyder vi et bredt udvalg af eksklusive LVT gulve i topkvalitet. Fælles for dem er, at de både er utrolig slidstærke og modstandsdygtige, hvilket sikrer dig et langtidsholdbart produkt der er utrolig rengøringsvenligt. 

LVT gulve står for luxury vinyl tile, og er luksus vinyl fliser der er en opgraderet version af klassisk vinylgulv. Gulvet findes i et utal af muligheder, så der er noget for enhver smag uanset om man ønsker et farverigt design eller er mere til et neutralt udtryk. 

Få en god pris på et holdbart LVT gulv

Hvis du ønsker at få lagt et kvalitetsgulv der holder, så tag fat i os hos Ziegler Gulve - vi har erfaringen og ekspertisen til at rådgive omkring, samt lægge et flot gulv du kan få glæde af i mange år. 
Vi har både vundet og været finalist i Årets Gulvmand 10 år i træk, og det er et resultat af hårdt og dedikeret arbejde, hvor detaljen er i fokus og hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet. 

Ring til os allerede i dag og hør mere på telefon 30 80 09 00, eller send os en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail bziegler@mail.dk.
Vi tilbyder professionel gulvlægning for private og erhvervskunder i hele København, Ballerup, Valby, Amager, Lyngby, Greve, Hellerup, Klampenborg og resten af Storkøbenhavn og store dele af Nordsjælland

Ring til os og  hør mere

5 grunde til at vælge et LVT gulv:

Egner sig til de fleste rum 
Utrolig slidstærkt gulv med lang levetid 
Modstandsdygtig og utrolig rengøringsvenligt
Behagelige at gå på og samtidig lyddæmpende
Findes i et utal af farver og designs 

Derfor skal du vælge et LVT gulv 

Denne gulvtype er et meget populært valg, og det er ikke så underligt da der findes utrolig mange fordele ved at vælge et LVT gulv, uanset om det er til køkkenet, stuen, soveværelset, bryggerset eller inde på et værelse. 
Et vinyl gulv fås i mange forskellige klassiske og moderne designs. Her kan du både få et gulv der i naturlig stil imiterer træ, natursten samt i mange andre forskellige designs, så der er noget for enhver stil go smag. Gulvet fås bl.a. også som sildebensparket og fransk sildebensparket. 

Kontakt os for et tilbud