Professionel og grundig gulvafslibning og gulvafhøvling 

Er dine trægulve ved at være slidte, er der pletter eller andet der gør, at de trænger til nyt liv? I stedet for at få lagt et splinter nyt gulv, kan du i mange tilfælde nøjes med at få udført en gulvafslibning eller gulvafhøvling, der kan få dine gulve til at se ud som nye igen. ​​

Hos Ziegler Gulve har vi mange års erfaring som gulvmand, og har gennem de sidste +10 år været vinder og finalist i Årets Gulvmand. Vi beskæftiger os til dagligt både med lægning af nye gulve, slibning, afhøvling samt behandling af forskellige gulve, og kan med garanti også hjælpe dig, med at give dit gulv nyt liv igen.

Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på en gulvafhøvling eller -slibning, så ring allerede i dag på telefon 30 80 09 00 og hør mere. 

Hvornår er det tid til at få gulvet slebet eller høvlet?

En gulvafslibning kan foretages på alle typer af trægulve, hvor produkter og metoder til at slibe og derefter behandle gulvet, bliver udvalgt specifikt efter gulvtypen. Det er nemlig vigtigt at arbejdet bliver udført korrekt, for at undgå skader eller at gulvet bliver slebet skævt. 
Slibningen udføres ofte hvis trægulvene er slidte, eller har fået misfarvninger, maling, spartelmasse eller hvor der er lim. 

Inden en eventuel gulvafslibning bør man tage en vurdering af, om gulvene kan klare en slibning. Er det et massivt trægulv kan de klare mange slibninger, hvor et lamelgulv ikke kan klare lige så mange. 
Kan gulvet ikke klare flere afslibninger, kan et andet alternativ også være at få lagt et nyt flot gulv. Vi er eksperter i gulvlægning, og kan derfor hjælpe med at rådgive samt lægge et kvalitetsgulv du kan få glæde af i mange år. 

Ring til os og  hør mere

Gulvafhøvling og gulvslibning - hvad er forskellen? 

Der er stor forskel på de to teknikker: gulvafhøvling og gulvslibning. 
Helt overordnet er gulvafhøvling en metode, der afhøvler træets overflade dybere end en slibning gør. Gulvafhøvling bør som udgangspunkt udføres på gulve med store ujævnheder, bølger eller skader, der kræver at man går dybere ind i træets overflade. Metoden kan også foretages hvis en tidligere gulvbehandling ikke kan fjernes ved en gulvafslibning. 

Er du i tvivl om dit gulv skal afhøvles eller slibes, så er du velkommen til at kontakte os og tage en snak. Du kan med fordel også sende et billede af gulvet til os, så kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning. 

Efter gulvafslibning er det en fordel at efterbehandle gulvet

Når der skal foretages en gulvafslibning er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, samt at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring og du får det bedste og pæneste resultat ved at benytte et professionelt gulvfirma.

Under en gulvafslibning bliver gulvet slebet 1-3 mm. ned. Er dit gulv så slidt eller skævt at der skal flere mm. af skal vi foretage en gulvafhøvling i stedet.

En gulvafslibning er en investering der kan holde dine gulve flotte i lang tid. Efter slibningen tilbyder vi naturligvis også at behandle træet, så det får den helt rette efterbehandling til at beskytte overfladen og holde den flot. Vi tilbyder forskellige behandlinger f.eks. ludbehandling, oliebehandlng, lakering samt sæbebehandling, og rådgiver naturligvis også i forbindelse med dette. 

Efterbehandlingen af gulvene hjælper til at holde trægulvet flot og modstandsdygtigt overfor snavs, skidt og pletter der ellers nemt kan komme på et ubehandlet gulv. Læs mere om hvorfor gulvbehandling er vigtigt her

Få en god pris på gulvafslibning i dag 

Hvad koster gulvafslibning? Prisen på at få udført gulvafslibning eller gulvafhøvling er forskellig fra opgave til opgave, da det i store træk afhænger af hvor mange kvadratmeter der skal slibes. Derudover er det også individuelt hvilken efterbehandling der vælges.

At få gulvet slebet eller høvlet er en billigere løsning, end at få lagt et helt nyt gulv, og dertil også en mere miljøvenlig løsning da træet ikke bliver kasseret og fortsat kan anvendes. 

Er du interesseret i at få et godt tilbud på en professionel gulvafslibning eller gulvafhøvling samt en efterbehandling, så ring allerede i dag på 30 80 09 00 og lad os give dig en god pris. 
Vi kører både ud til private og erhvervskunder i København, på Amager, Lyngby, Klampenborg, Greve, Charlottenlund og nærliggende områder. 

Kontakt os og hør mere