Gulvfirma der hjælper med at lakere dit trægulv

Trænger dit nye eller nuværende gulv til en omgang lak? Hos Ziegler Gulve er vi specialister i gulve og har mange års erfaring som professionel gulvfirma. Til dagligt både sliber, høvler og lakerer vi gulve for private og erhvervskunder rundt omkring i København, og byer omkring Nordsjælland som Lyngby og Greve

Vi tilbyder forskellige former for efterbehandlinger til gulve, heriblandt også oliebehandlinger og sæbebehandlinger - og rådgiver naturligvis altid med hvilken løsning der passer bedst til dit gulv. 

Gulvlakering der gør dit gulv mere slidstærkt

Lakering er en populær efterbehandling til et splinter nyt eller til et nyslebet trægulv. Ikke mindst gør lakeringen dem flotte, men vil også styrke dem og gøre gulvet mere slidstærkt og modstandsdygtigt blandt andet overfor skidt og snavs.

Når vi hos Ziegler Gulve lakerer trægulve, anvender vi udelukkende kvalitets lakker. Vi ønsker nemlig kun at give vores kunder de bedste resultater, der holder i lang tid. 

Vi tilbyder forskellige typer af gulvlakeringer og har blandt andet lakker der er hvidpigmenteret, gennemsigtige og matte, så der er noget for enhver smag. 

Ring til os og  hør mere

Skal gulvet slibes inden det kan lakeres?

Det er ikke altid nødvendigt at slibe et gulv inden det lakeres. Men som mange andre efterbehandlinger til trægulve, vil gulvet med tiden nå til et tidspunkt hvor der er brug for en genlakering. Her kan man i nogle tilfælde nøjes med at lakere gulvet uden at slibe det først. 
Dog vil det i størstedelen af tiden være nødvendigt eller være for det bedste, at slibe gulvet inden lakeringen for at opnå det flotteste og bedst holdbare resultat.

Det er dog meget forskelligt fra gulv til gulv, og vurderingen bør altid laves individuelt. Vi hjælper naturligvis gerne med en professionel vurdering, så du får den bedste løsning. 

Få en god pris på at få udført lakering af gulv

Ønsker du at få lagt et nyt gulv og efterbehandlet det, eller trænger det nuværende til en gulvlakering? Så ring til os allerede i dag på telefon 30 80 09 00 eller send os en besked via kontaktformularen eller til vores mail bziegler@mail.dk for et godt tilbud - så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere