Gulvafslibning i Lyngby

Eksperter i slibning af gulv

Kvalitetsorienteret gulvafslibning

Er du på udkig efter kvalitetsorienteret gulvafslibning i Lyngby og omegn? Så er vi her hos Ziegler Gulvafslibning det rette valg. Vi har mange års erfaring med slibning af gulve for såvel private som erhverv.

Udover Lyngby tager vi ud til hele København og det meste af Nordsjælland. Vi udfører gulvafslibning i byer såsom:

Vores topprofessionelle gulvslibere udfører alt inden for afslibning af gulve. Kvalitet er vores største kompetence, og vi gør meget ud af at give vores kunder en professionel rådgivning fra start til slut. For os er tæt dialog samt topkvalitet vejen frem til et godt samarbejde. Vores grundige arbejde samt mange års med gulvafslibning har gjort, at vi tog pokalen med hjem for årets gulvmand i 2019 og 2013 samt været finalist i 2018, 2017, 2016, 2015 og 2014.

Slibning af gulv? Kontakt os

Når gulvet er blevet gammelt og slidt, kan man komme langt med en professionel gulvafslibning. Det er her vi, som din lokale gulvsliber i Lyngby, kommer ind i billedet. Vi gør gulvafslibning nemt og tilgængeligt for enhver person i lokalområdet.

Hos Ziegler Gulvafslibning i Lyngby, finder du det bedste tilbud på gulvafslibning, som opfylder de behov som netop du har til din gulvopgave. Vi har i en årrække specialiseret os inden for gulvafslibning, og er overbevist om, at vi kan tilbyde det bedst mulige tilbud hertil.

Vores gulvslibere er alle veluddannet og har mange års erfaring på gulvet. Dette er med til at garantere, at du får den bedste – naturligvis til en fair pris.

Er du på jagt efter en professionel gulvsliber til at udføre gulvafslibning af topkvalitet i Lyngby? Så kan du uden tvivl kontakte os på telefon 30 800 900 eller sende os en e-mail bziegler@mail.dk og få et tilbud på gulvafslibning, som du ikke kan sige nej til.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du er på udkig efter et kompetent gulvfirma til at give dit gulv nyt liv igen, er du kommet det rigtige sted hen. Ring gerne til os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit gulv. Du skal dog være opmærksom på, at priser som oplyses er ex moms, og lovpligtigt miljøgebyr samt parkeringsudgifter tillægges altid faktura.