Gulvafslibning på Amager

Lad os tage en uforpligtende snak

Lad professionelle stå for din gulvafslibning

Er boligens gulve slidte og trænger de til nyt liv? I stedet for at investere i et nyt gulv, kan du spare penge ved en grundig gulvafslibning. Hos Ziegler Gulvafslibning tilbyder vi professionel gulvafslibning på Amager, i Dragør og Kastrup.

Ved en grundig gulvafslibning, er det vigtigt at man tager hensyn til alle tidligere gulvbehandlinger og de bliver fjernet. Alt dette kræver erfaring, hvorfor det er bedst at lade eksperter stå for gulvafslibningen.

Vi har base i Herlev, men kører også ude på Amager, nær Kastrup og Dragør. Derudover udfører vi også gulvafslibning i Charlottenlund, Klampenborg og resten af Nordsjælland.

Afslibning af gulve i høj kvalitet

Høj kvalitet og tæt dialog er vejen frem til et godt samarbejde. Det ved vi alt om. Vores grundige arbejde og mange års erfaring med gulvafslibning har også gjort, at vi kunne tage pokalen for årets gulvmand med hjem i 2019 og 2013 samt været finalist i 2018, 2017, 2016, 2015 og 2014.

Som gulvfirma er vi meget passionerede inden for værk og vil hellere end gerne bruge lidt ekstra tid på transporten, hvis du vil ha’ det bedste. Hvad enten du bor i Greve, Lyngby eller et helt tredje sted, kan du altid tage fat i os.

Få et gratis tilbud på gulvafslibning, Dragør, Kastrup eller Tårnby

Bor du på Amager, i Kastrup eller Dragør, kan du uden tvivl kontakte os på telefon 30 800 900 eller sende os en e-mail bziegler@mail.dk og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du er på udkig efter et kompetent gulvfirma, der udfører gulvafslibning på Amager i f.eks. Dragør, som kan ‘puste’ nyt liv i gulvet, er du kommet det rigtige sted hen. Ring gerne til os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning ved Amager. Du skal dog være opmærksom på, at priser som oplyses er ex moms, og lovpligtigt miljøgebyr samt parkeringsudgifter tillægges altid faktura.