Gulvafslibning i Klampenborg

Specialister i slibning af gulve

Den bedste gulvafslibning

Er du på jagt efter det bedste resultat inden for gulvafslibning i Klampenborg til en fair pris? Så er vi hos Ziegler Gulvafslibning det rette valg. Vores gulvslibere er alle veluddannet med mange års erfaring på gulvet. Vi udfører alt inden for afslibning af gulve.

Hvis du vil ha’ det bedste kan du altid tage fat i os – uanset om du bor i Greve, Amager eller andetsteds på Sjælland, skal du ikke tøve med at hente et tilbud. Vi tager gerne et ekstra stykke til dig, der ønsker det absolut bedste.

Vi lægger vægt på kvalitet som vores hovedkompetance. For os er høj kvalitet samt tæt dialog vejen frem til et godt samarbejde, hvorfor vi meget ud af at give vores kunder en professionel rådgivning fra start til slut. Vores grundige arbejde og mange års med gulvafslibning har gjort, at vi tog pokalen med hjem for årets gulvmand i 2019 og 2013 samt været finalist i 2018, 2017, 2016, 2015 og 2014.

Slibning af gulv med garanti for kvalitet

Man kan komme langt med en professionel gulvafslibning, når gulvet er blevet gammelt og slidt. I de fleste tilfælde kan man ‘genskabe’ det smukke gulv og du kan endda skifte overfaldebehandling og få et helt nyt udseende i hjemmet eller på kontoret.

Som din lokale gulvsliber i Klampenborg, gør vi det nemt og tilgængeligt for enhver person i lokalområdet at få udført gulvafslibning af topkvalitet. Vi tilbyder et solidt stykke arbejde udført af specialister med mange års erfaring inden for gulvafslibning.

Vores gulvslibere er alle veluddannet og har mange års erfaring på gulvet. Dette er med til at garantere, at du får den bedste – naturligvis til en fair pris.

Søger du en professionel samarbejdspartner til at foretage en gulvafslibning i Klampenborg og omegn, kan du uden tvivl kontakte os hos Ziegler Gulvafslibning. Vi tilbyder også gulvafslibning i Charlottenlund, Lyngby samt resten af Nordsjælland og København.

Du kan ringe på telefon 30 800 900 eller sende os en e-mail bziegler@mail.dk. Snakken er uforpligtende og tilbuddet er naturligvis helt gratis.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du er på udkig efter et kompetent gulvfirma til at give dit gulv nyt liv igen, er du kommet det rigtige sted hen. Ring gerne til os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit gulv. Du skal dog være opmærksom på, at priser som oplyses er ex moms, og lovpligtigt miljøgebyr samt parkeringsudgifter tillægges altid faktura.