Gulvafslibning i Charlottenlund

Specialister i slibning af gulve

Topprofessionel gulvafslibning

Bor du i Charlottenlund eller omegn og har dine gulve brug for en kærlig hånd i form af gulvafslibning? Så er Ziegler Gulvafslibning et trygt valg. Vores mange års erfaring i branchen har lært os at man kommer langt med service fra øverste hylde samt solidt håndværk. Dette gjorde at vi i 2019 tog pokalen med hjem for årets gulvmand – og vi var finalist i 2018, 2017, 2015 samt 2014.

Ved gulvafslibning sørger vi for, at medbringe det nødvendige udstyr og alle materialer, så du udelukkende skal glæde dig til det færdige resultat. Vi tilbyder nemlig den bedste service inden for gulvafslibning i Charlottenlund til en fornuftig pris. Her får du et flot resultat udført af professionelle. Som gulvfirma tager vi ud til det meste af Nordsjælland bl.a. Klampenborg og Lyngby. Derudover dækker vi også Amager, Greve og alt derimellem. Tøv ikke med at hive fat i os.

Hos os er kvalitet og tæt dialog vigtigt og vejen frem til et godt samarbejde. Derfor fokuserer vi meget på at give vores kunder rådgivning fra start til slut.

Afslibning af gulve udført af professoinelle

Når gulvet er blevet gammelt og slidt, er der penge at spare på en professionel gulvafslibning frem for at investere i et helt nyt gulv. I 9 ud af 10 tilfælde, kan man genskabe gulvet, så det stå flot og du kan endda skifte overfladebehandling og få et helt nyt look i hjemmet.

Vi gør vores for at være din foretrukne samarbejdspartner inden for gulvafslibning i Charlottenlund, og gør vi det nemt for enhver person i lokalområdet at få udført gulvafslibning af kvalitet fra øverste hylde. Vi tilbyder et solidt stykke arbejde udført af specialister med mange års erfaring inden for gulvafslibning.

Er du på udkig efter en topprofessionel samarbejdspartner til at foretage en gulvafslibning i Charlottenlund og omegn, kan du uden tvivl kontakte os hos Ziegler Gulvafslibning. Du kan ringe på telefon 30 800 900 eller sende os en e-mail bziegler@mail.dk. Snakken er uforpligtende og tilbuddet er naturligvis helt gratis.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du er på udkig efter et kompetent gulvfirma til at give dit gulv nyt liv igen, er du kommet det rigtige sted hen. Ring gerne til os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit gulv. Du skal dog være opmærksom på, at priser som oplyses er ex moms, og lovpligtigt miljøgebyr samt parkeringsudgifter tillægges altid faktura.