Gulvafslibning på Amager

Lad vores gulvfirma stå for din gulvafslibning

Er boligens gulve slidte og trænger de til nyt liv? I stedet for at investere i et nyt gulv, kan du spare penge ved en grundig gulvafslibning fra et erfarent gulvfirma.

Som gulvmand tilbyder vi professionel gulvafslibning på Amager, i Dragør og Kastrup.

Ring og få et godt tilbud allerede i dag 

Ved en grundig gulvafslibning, er det vigtigt at man tager hensyn til alle tidligere gulvbehandlinger og de bliver fjernet. Alt dette kræver erfaring, derfor er det bedst at lade eksperter stå for gulvafslibningen.

Vi har base i Herlev, men kører også ude på Amager, nær Kastrup og Dragør. Derudover udfører vi også gulvafslibning i CharlottenlundKlampenborg og resten af Nordsjælland. Så står du og mangler en gulvmand er vi det rette valg.

Gulvmand med fokus på høj kvalitet

Høj kvalitet og tæt dialog er vejen frem til et godt samarbejde. Det ved vi alt om. Vores grundige arbejde og mange års erfaring med gulvafslibning har også gjort, at vi kunne tage pokalen for årets gulvmand med hjem i 2022, 2019 og 2013 samt været finalist i 2021, 2020, 2018, 2017, 2016, 2015 og 2014.

Som gulvfirma er vi meget passionerede inden for værk og vil hellere end gerne bruge lidt ekstra tid på transporten, hvis du vil ha’ det bedste. Hvad enten du bor i GreveLyngby eller et helt tredje sted, kan du altid tage fat i os.

Få et gratis tilbud på gulvafslibning på amager

Bor du på Amager, i Kastrup eller Dragør, og har brug for et erfarent gulvfirma der kan påtage afslibningen af dit gulv? Så kan du kontakte os på telefon 30 800 900. Du kan også sende os en e-mail på bziegler@mail.dk eller skrive til os via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på gulvafslibning.

Kontakt30 80 09 00