Kunde­udtalelser

Vores kunder siger :-)

Gulvafslibning

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Jeg kan kun give topkarakter til firmaet. De løste mit store problem fra den ene dag til den anden. Gulvsliberen mødte præcist som aftalt. Meget behagelig og dygtig håndværker. Resultatet af gulvslibningen har jeg aldrig set bedre udført, det var perfekt ned til de mindste detaljer. Jeg kunne ikke se, at der havde fundet gulvslibning sted, der var næsten ikke et støvkorn i de to store værelser hvor der var slebet og i resten af lejligheden. Jeg vil til enhver tid anbefale og bruge firmaet igen. Mvh Linda de Voss

Martin Andersen / Linda de Voss, 2800 Lyngby

Gulvafslibning

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Benjamin stillede med relativ kort varsel op med 2 svende til afslibning af vores nylagte duglas gulv. Jeg havde travlt med propper osv aftenen op til afslibingen og nåede ikke at udbedre småskader i plankerne, før vores aftale. Lidt pinligt, når man selv er tømrer og sætter pris på at have sine ting klar til tiden. Til min store overaskelse, opdager jeg at gulvfolkene med stor omhu har fundet samtlige af disse skader og udbedret dem. Man er ikke i tvivl om at man har at gøre med dygtige fagfolk og at der er stor fokus på god kommunikation og service.
Jeg anbefaler sjældent håndværkere, men her vil jeg gøre en undtagelse.

Tak herfra. Bue

Bue, 4320 Lejre

Gulvafslibning

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Jeg fik slebet og lakeret mit paket-gulv, og jeg er meget tilfreds! Selvom jeg var sent ude fik vil aftalt en tid allerede ugen efter og jeg fik hurtigt besvaret alle mine spørgsmål omkring laktyper, pris mm – god oplevelse :-)

Vester, 2400 Kbh NV

Oliering af gulv

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Vi har brugt firmaet flere gange – alle vores gulve i både hus og sommerhus – og er særdeles tilfredse med deres arbejde som bærer præg af præcision og omhyggelighed. Vi har også anbefalet dem til venner og kolleger flere gange.

G&O finans, 2960 Hørsholm

Gulvafslibning og lakering

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Det er anden gang jeg bruger Benjamin Ziegler,meget professionelt arbejde og aftaler bliver holdt. Jeg kan kun anbefale Ziegler Entreprise APS.

Anne, 2500 Valby

Gulvafslibning

5 smileys ved gulvafslibning og afslibning af gulve

Vi fik anbefalet Ziegler af vores udlejer og efter forløbet forstår vi anbefaling. Det var meget nemt at få en aftale i stand og kommunikationen var altid hurtig og meget venlig.
Arbejdet blev udført hurtigt og til UG.
Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og resultatet.

Sehested, 2610 Rødovre

Se flere anmeldelser her

Få et uforpligtende tilbud fra din gulvmand

Skal du have foretaget en gulvafslibning eller er du i tvivl om du skal have en gulvslibning eller -afhøvling? Så kontakt os. Vi giver dig altid professionel og grundig rådgivning og vejledning. Vi vil nemlig gerne efterlade det bedst mulige resultat. Du kan kontakte os på telefon 30 800 900 eller e-mail bziegler@mail.dk.​